- Факультет філології та журналістики - https://ff.udpu.edu.ua -

Майстер-клас «Традиційні страви українського народу»

Викладачі кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Черевченко Вікторія Валентинівна та Черевченко Олександр Миколайович разом зі студентами із Туркменістану провели майстер-клас «Традиційні страви українського народу».

ФУФ УДПУ [1]

Студенти мали можливість самостійно приготувати український борщ, пампушки, деруни, налисники.

ФУФ УДПУ [2]

Участь у процесі приготування борщу хотів узяти кожний студент.

ФУФ УДПУ [3]

Відбулося цікаве знайомство з «рябим» буряком.

ФУФ УДПУ [4]

На кожному етапі приготування були свої лідери.

ФУФ УДПУ [5]

Перші дегустатори борщу.

ФУФ УДПУ [6]

Завдяки спільним зусиллям борщ вийшов дуже смачним.

ФУФ УДПУ [7]

Який же  борщ без пампушок?!

ФУФ УДПУ [8]

ФУФ УДПУ [9]

Приготуванням дерунів опікувалися хлопці.

ФУФ УДПУ [10]

Важливо правильно поєднати всі інгредієнти.

ФУФ УДПУ [11]

ФУФ УДПУ [12]

Налисників вистачило на всю секцію.

ФУФ УДПУ [13]

ФУФ УДПУ [14]

А тепер всі до столу!

ФУФ УДПУ [15]

Приємні враження від зустрічі залишаться назавжди.