Дякую, ваше повідомлення відправлено!

Виникла помилка. Спробуйте ще раз!

Зв`язок з адміністратором


    Скринька довіри


      Факультет філології та журналістики

      Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

      Друк Друк
      Поділитися новиною

      Завершення 2018/2019 навчального року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини ознаменувалося заліково-екзаменаційними сесіями, яскравими випускними вечорами, радісними усмішками вже дипломованих фахівців, їхніх батьків, вітаннями викладачів. Копітку працю розпочала приймальна комісія. Аудиторні заняття тривають  лише у студентів підготовчого відділення нашого університету. Проте студентське життя включає не тільки навчальну діяльність, а й побутові умови, комунікаційні контакти, різноманітні розважально-виховні заходи. Викладачами кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Вікторією  Черевченко та Олександром Черевченком було проведено майстер-клас „Екзотика борщу“, на якому студенти з Африки Сухайель Схірі, Лоай Махруз, Нвачукву Годсвілл Чімдіебере вперше у своєму житті варили український борщ.

      Результат спільної праці сподобався всім. Селфі батькам та друзям полетіли до Африки.

      " data-title="Екзотика борщу">

      Екзотика борщу

      Завершення 2018/2019 навчального року в Уманському державному педагогічному університеті імені Павла Тичини ознаменувалося заліково-екзаменаційними сесіями, яскравими випускними вечорами, радісними усмішками вже дипломованих фахівців, їхніх батьків, вітаннями викладачів. Копітку працю розпочала приймальна комісія. Аудиторні заняття тривають  лише у студентів підготовчого відділення нашого університету. Проте студентське життя включає не тільки навчальну діяльність, а й побутові умови, комунікаційні контакти, різноманітні розважально-виховні заходи. Викладачами кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Вікторією  Черевченко та Олександром Черевченком було проведено майстер-клас „Екзотика борщу“, на якому студенти з Африки Сухайель Схірі, Лоай Махруз, Нвачукву Годсвілл Чімдіебере вперше у своєму житті варили український борщ.

      Результат спільної праці сподобався всім. Селфі батькам та друзям полетіли до Африки.

      22.07.2019

      Переглядів 352