Дякую, ваше повідомлення відправлено!

Виникла помилка. Спробуйте ще раз!

Зв`язок з адміністратором


    Скринька довіри


      Факультет філології та журналістики

      Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини

      Друк Друк
      Поділитися новиною
      Викладачі кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Черевченко Вікторія Валентинівна та Черевченко Олександр Миколайович разом зі студентами із Туркменістану провели майстер-клас «Традиційні страви українського народу».

      ФУФ УДПУ

      Студенти мали можливість самостійно приготувати український борщ, пампушки, деруни, налисники.

      ФУФ УДПУ

      Участь у процесі приготування борщу хотів узяти кожний студент.

      ФУФ УДПУ

      Відбулося цікаве знайомство з «рябим» буряком.

      ФУФ УДПУ

      На кожному етапі приготування були свої лідери.

      ФУФ УДПУ

      Перші дегустатори борщу.

      ФУФ УДПУ

      Завдяки спільним зусиллям борщ вийшов дуже смачним.

      ФУФ УДПУ

      Який же  борщ без пампушок?!

      ФУФ УДПУ

      ФУФ УДПУ

      Приготуванням дерунів опікувалися хлопці.

      ФУФ УДПУ

      Важливо правильно поєднати всі інгредієнти.

      ФУФ УДПУ

      ФУФ УДПУ

      Налисників вистачило на всю секцію.

      ФУФ УДПУ

      ФУФ УДПУ

      А тепер всі до столу!

      ФУФ УДПУ

      Приємні враження від зустрічі залишаться назавжди.

      " data-title="Майстер-клас «Традиційні страви українського народу»">

      Майстер-клас «Традиційні страви українського народу»

      Викладачі кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Черевченко Вікторія Валентинівна та Черевченко Олександр Миколайович разом зі студентами із Туркменістану провели майстер-клас «Традиційні страви українського народу».

      ФУФ УДПУ

      Студенти мали можливість самостійно приготувати український борщ, пампушки, деруни, налисники.

      ФУФ УДПУ

      Участь у процесі приготування борщу хотів узяти кожний студент.

      ФУФ УДПУ

      Відбулося цікаве знайомство з «рябим» буряком.

      ФУФ УДПУ

      На кожному етапі приготування були свої лідери.

      ФУФ УДПУ

      Перші дегустатори борщу.

      ФУФ УДПУ

      Завдяки спільним зусиллям борщ вийшов дуже смачним.

      ФУФ УДПУ

      Який же  борщ без пампушок?!

      ФУФ УДПУ

      ФУФ УДПУ

      Приготуванням дерунів опікувалися хлопці.

      ФУФ УДПУ

      Важливо правильно поєднати всі інгредієнти.

      ФУФ УДПУ

      ФУФ УДПУ

      Налисників вистачило на всю секцію.

      ФУФ УДПУ

      ФУФ УДПУ

      А тепер всі до столу!

      ФУФ УДПУ

      Приємні враження від зустрічі залишаться назавжди.

      24.01.2017

      Переглядів 130