Поділитися новиною
Майстер-клас «Традиційні страви українського народу»
Викладачі кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Черевченко Вікторія Валентинівна та Черевченко Олександр Миколайович разом зі студентами із Туркменістану провели майстер-клас «Традиційні страви українського народу».
Студенти мали можливість самостійно приготувати український борщ, пампушки, деруни, налисники.
Участь у процесі приготування борщу хотів узяти кожний студент.
Відбулося цікаве знайомство з «рябим» буряком.
На кожному етапі приготування були свої лідери.
Перші дегустатори борщу.
Завдяки спільним зусиллям борщ вийшов дуже смачним.
Який же борщ без пампушок?!
Приготуванням дерунів опікувалися хлопці.
Важливо правильно поєднати всі інгредієнти.
Налисників вистачило на всю секцію.
А тепер всі до столу!
Приємні враження від зустрічі залишаться назавжди.
Переглядів 130